Tuin beregening

Zoekt u tuinberegening? Heeft u een mooie tuin met veel groen? En wilt u zorgen dat het groen in uw tuin ook echt groen blijft? Dat precies wat wij bieden. Wij bieden automatische tuin beregening op maat.

BBGBV

Wij zijn BBGBV en zijn gespecialiseerd in beregening van tuinen, golfbanen en sportvelden. Ons team verzorgt het hele traject van inventarisatie, ontwerp en realisatie van de beregening. We zijn officieel TORO-dealer, fabrikant van hoogwaardige producten voor beregening. Ook zijn we dealer van RainBird en Grundfos.

Beregening is persoonlijk

Wij zorgen voor tuinberegening helemaal zoals u wilt. Volledig automatisch of handmatig te bedienen via een computer of uw smartphone. Met sproeiers die passen bij uw tuin, of juist volledig onzichtbaar onder de grond. Alleen zichtbaar tijdens het beregenen. Het eindresultaat is natuurlijk altijd zichtbaar: een mooie groene tuin.

Beregening is duurzaam

Met de nieuwste technologie is het mogelijk om de beregening helemaal af te stemmen op de waterbehoefte van het groen. Sensoren in de grond bepalen de vochtigheid van de grond en het groen. Op basis daarvan wordt automatisch bepaald of er wel of niet beregend moet worden. Zo wordt er geen druppel verspild. En goede tuinberegening is duurzamer dan zelf sproeien.

Beregening is maatwerk

Onze werkwijze is erop gericht om uw wensen samen te brengen met onze kennis en ervaring. Alles is mogelijk. U geeft aan wat u wilt en wij werken alles uit tot een passend voorstel. Specifiek voor uw situatie. Op maat voor u gemaakt.

Wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten tegen scherpe tarieven. Wij zijn officieel Toro en RainBird dealer en dealer van Grundfos pompen.

Meer weten over tuinberegening?

Wij willen graag met u de mogelijkheden bespreken.

Dan laten we u zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om uw tuin in topconditie te houden.

BBG bv beregening bus