beregening tuin bbgOnderhoud tuin

Twee buren hebben allebei een grote tuin op het zuiden. Ze zitten graag in hun tuin. Lekker genieten van de zon. Ze besteden niet zoveel tijd aan onderhoud.

Eén heeft een mooie groene tuin met supergezond gras. Je zou er zo kunnen golfen.

Zijn buurman echter heeft een ander grasveld. Dat gras ziet er meer uit als een weiland. Minder groen en met kleine gele plekken. Ook ziet het er dor en droog uit.

Dezelfde grond, dezelfde plek, dezelfde zon.

Wat maakt dan toch het verschil?

Als je minder tijd wilt besteden aan onderhoud, dan moet je ervoor zorgen dat de basis op orde is. En zo min mogelijk tijd besteden aan zaken die ook automatisch kunnen. Dat geldt niet alleen voor tuinen, maar ook voor sportvelden.

Hoe zorgt een golfvereniging er bijvoorbeeld voor dat de golfbaan altijd in topconditie is?

De meeste verenigingen zijn natuurlijk ook niet 7 dagen per week bezig met onderhoud. Dat is veel te duur. Dus ook zij besteden zo min mogelijk tijd aan zaken die ook automatisch kunnen. Hun aanpak werkt precies hetzelfde als in uw tuin.

Automatische beregening zorgt voor een hele mooie groene tuin zonder dat u zelf iets hoeft te doen. U hoeft bij droogte niet zelf met een gieter of tuinslag aan de slag. Het wordt allemaal automatisch geregeld. Helemaal afgestemd op uw tuin.

Zo ook de buurman. Hij koos voor een beregeningssysteem en hoeft verder niets te doen voor een mooie groene tuin.

Ook iets voor u?

En laat u adviseren door een van onze medewerkers.