Beregening Westland

Bent u op zoek naar tuin beregening in het Westland? Dan helpen we u graag verder. Wij zijn BBGBV en zijn gespecialiseerd in beregening van tuinen, golfbanen en sportvelden. Ons team verzorgt het hele traject van inventarisatie, ontwerp en realisatie van de beregening. We zijn officieel TORO-dealer, fabrikant van hoogwaardige producten voor beregening. Ook zijn we dealer van RainBird en Grundfos.

BBGBV

Ons bedrijf bevindt zich Tholen in Zeeland en door de korte reisafstand zijn we gericht op de provincie Zuid-Holland en uiteraard ook op het Westland. We hebben al mooie projecten mogen realiseren in het Westland. Hieronder ziet u een overzicht van gerealiseerde projecten.

BBGBV Aanleg beregening projecten

In overleg met u kiezen we de beste oplossing voor uw situatie. Er zijn veel mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor sproeiers die zich onzichtbaar onder de grond bevinden. Met één druk op de knop komen ze uit de grond om uw beplanting te verwennen. Of volledig automatisch. Alles is mogelijk.

Nieuwe technologie

Wij maken gebruik van de nieuwste technologie. Wij kunnen in overleg met u een eenvoudig of juist meer geavanceerd beregening systeem toepassen. Een voorbeeld is de bediening van beregeningsautomaten met uw smartphone. Wij werken hierbij altijd met A-kwaliteit systemen.

Maatwerk

Wij geloven in maatwerk. Voor elke situatie gaan we op zoek naar de meest ideale oplossing. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij komen met een passend voorstel. Wij maken voor u een beregeningsplan en en de bijbehorende offerte.

Wilt u meer weten?

Kijk naar het overzicht van onze diensten op onze website en de veelgestelde vragen. Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.