Beregening Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar tuin beregening in de regio Hoeksche Waard? Dan helpen we u graag verder. Wij zijn BBGBV en zijn gespecialiseerd in beregening van tuinen, golfbanen en sportvelden. Wij zorgen voor ontwerp, aanleg en onderhoud van beregening systemen.

We zijn officieel TORO-dealer, fabrikant van hoogwaardige producten voor beregening. Ook zijn we dealer van RainBird en Grundfos.

BBGBV beregening

BBGBV bevindt zich Tholen in Zeeland en door de korte reisafstand zijn we gericht op de provincies Zeeland, Noord Brabant, Zuid Holland en Utrecht. We werken veel in Zuid-Holland en de regio Hoeksche Waard. Voorbeelden zijn beregening in Numansdorp, Strijen, Klaaswaal Piershil en Nieuw Beijerland. Hieronder ziet u een overzicht van onze beregening projecten.

BBGBV Aanleg beregening projecten

In overleg met u kiezen we de beste oplossing voor uw situatie. Er zijn veel mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor sproeiers die zich onzichtbaar onder de grond bevinden. Met één druk op de knop komen ze uit de grond om uw beplanting te verwennen. Of volledig automatisch. Alles is mogelijk.

Nieuwe technologie

Wij maken gebruik van de nieuwste technologie. Wij kunnen in overleg met u een eenvoudig of juist meer geavanceerd beregening systeem toepassen. Een voorbeeld is de bediening van beregeningsautomaten met uw smartphone. Wij werken hierbij altijd met A-kwaliteit systemen van Grundfos, Toro of Rainbird.

Maatwerk

Wij geloven in maatwerk. Voor elke situatie gaan we op zoek naar de meest ideale oplossing. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij komen met een passend voorstel. Wij maken voor u een beregeningsplan en en de bijbehorende offerte. Daarna van we met u in gesprek om ons plan zou goed mogelijk te laten aansluiten met uw wensen.

Wilt u meer weten?

Kijk naar het overzicht van onze diensten op onze website en de veelgestelde vragen. Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.