beregening hockeyvelden BBG bvBeregening hockeyveld

Een hockeyveld met goede beregening leidt tot een grasmat die goed bespeelbaar is. Ook kan goede beregening helpen met het voorkomen van blessures. Bij kunstgrasvelden is goed beregening daarom essentieel.

Beregeningssysteem

De optimale beregening van een hockeyveld is niet eenvoudig. Het gehele veld moet netjes beregend worden, zodat alles vochtig is. Aan de andere kant moet voorkomen worden dat het hockeyveld te vochtig wordt. Bij het beregenen van een hockeyveld gaat het om het vinden om de juiste balans.

Maar voldoet uw systeem daaraan?

Nieuwe technologie

Wij maken gebruik van de nieuwste technologie. Wij kunnen in overleg met u een eenvoudig of juist meer geavanceerd beregening systeem toepassen. Een voorbeeld is de bediening van beregeningsautomaten met uw smartphone. Wij werken hierbij altijd met A-kwaliteit systemen van Grundfos, Toro of Rainbird.

Maatwerk

Wij geloven in maatwerk. Voor elke situatie gaan we op zoek naar de meest ideale oplossing. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij komen met een passend voorstel. Wij maken voor u een beregeningsplan en en de bijbehorende offerte. Daarna van we met u in gesprek om ons plan zou goed mogelijk te laten aansluiten met uw wensen.

Wilt u meer weten?

Wij zijn BBGBV. We zijn gevestigd in Tholen in Zeeland en door de korte reisafstand zijn we gericht op Zuid West Nederland. We werken voornamelijk in de provincies Zeeland, Noord Brabant, Zuid Holland en Utrecht. Hieronder ziet u een overzicht van onze beregening projecten.

BBGBV Aanleg beregening projecten

In overleg met u kiezen we de beste oplossing voor uw situatie. Er zijn veel mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor sproeiers die zich onzichtbaar onder de grond bevinden. Met één druk op de knop komen ze uit de grond om uw beplanting te verwennen. Of volledig automatisch. Alles is mogelijk.

Onze diensten

We zijn gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van beregening systemen. We komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies over uw beregening.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Duidelijk advies en heldere afspraken
  • Snelle en persoonlijke service

De verzorging van uw beregeningsinstallatie is bij ons in goede handen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kijk op onze website en neem contact met ons op. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.