Beregening Brabant

Beregening Brabant

Bent u op zoek naar beregening in Brabant? Dan helpen wij u graag. Wij zijn gevestigd in Tholen op een goed bereikbare locatie in de buurt van de A4. Ons kantoor bevindt zich op de grens tussen Zeeland en Noord Brabant, op kleine afstand van Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen.

Wij kennen de provincie Noord Brabant zeer goed en hebben daar mooie projecten uitgevoerd, o.a. in Steenbergen, Breda, Bergen op Zoom, Halsteren, Fijnaart, Zevenbergen, Oisterwijk, Etten Leur en Roosendaal. Hieronder ziet u een overzicht van onze projecten in Noord Brabant.

BBGBV Aanleg beregening projecten

We zijn gespecialiseerd in beregening van tuinen, hockeyvelden en golfbanen.

We werken zowel voor particulieren, als bedrijven en overheden.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • eerlijk advies en duidelijke afspraken
  • persoonlijke en snelle service

We werken alleen met A-kwaliteit beregening producten. We zijn officieel dealer van Toro, Rainbird en Grundfos.

Tuin beregening

In overleg met u kiezen we de beste oplossing voor uw situatie. Er zijn veel mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor sproeiers die zich onzichtbaar onder de grond bevinden. Met één druk op de knop komen ze uit de grond om uw beplanting te verwennen. Of volledig automatisch. Alles is mogelijk.

Nieuwe technologie

Wij maken gebruik van de nieuwste technologie. Wij kunnen in overleg met u een eenvoudig of juist meer geavanceerd beregening systeem toepassen. Een voorbeeld is de bediening van beregeningsautomaten met uw smartphone. Wij werken hierbij altijd met A-kwaliteit systemen.

Maatwerk

Wij geloven in maatwerk. Voor elke situatie gaan we op zoek naar de meest ideale oplossing. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij komen met een passend voorstel. Wij maken voor u een beregeningsplan en en de bijbehorende offerte.

Meer weten?

Kijk naar het overzicht van onze diensten op onze website en de veelgestelde vragen. Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Noord Brabant om de mogelijkheden te bespreken.