Aanleg beregening

Beregening BBV BV
beregening aanleggen

Onze werkwijze voor de het aanleggen van beregening bestaat uit vijf stappen. Van inventarisatie naar ontwerp en uiteindelijk realisatie van het beregening systeem. In deze vijf stappen vertalen we uw wensen naar het beste beregening systeem.

1. Inventariseren van uw wensen

Het begint natuurlijk met een uitgebreid gesprek. Wij vragen naar uw wensen en geven advies over de verschillende mogelijkheden. Daarbij geven wij aan wat de voor- en nadelen zijn van verschillende beregening systemen. We hebben eenvoudigere en meer geavanceerde oplossingen beschikbaar. Daarbij kunt u bijvoorbeeld aangeven of u wilt kiezen voor zichtbare of juist onzichtbare sproeiers.

2. Bekijken situatie

We komen altijd bij u langs ons de situatie te bekijken. Naast de grootte van de tuin of het veld, zijn er namelijk nog meer elementen bepalend voor de beregening. U kunt daarbij denken aan de soorten begroeiing, eventuele hoogteverschillen, zon- of schaduw en de hoeveelheid verhard oppervlak. We bekijken ter plaatse welk beregening systeem voor uw situatie het beste is.

3. Uitwerken beregeningsplan

Op basis van uw wensen maken we een beregeningsplan en bijbehorende offerte. In het ontwerp staat het volledige beregening systeem weergegeven (pompen, leidingen, sproeiers). Uiteraard heeft u nog de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren. In onze offerte zijn alle kosten opgenomen. Dus zowel de kosten voor het beregening systeem, als de kosten voor  aanleg en eventueel onderhoud.  Zo heeft u een totaalbeeld van uw benodigde investering.

4. Bespreken beregeningsplan

We bespreken het ontwerp en de offerte en vragen om uw reactie. Wij willen natuurlijk helemaal zeker zijn dat onze oplossing aansluit bij uw wensen, voordat we overgaan tot de realisatie. We geven uitleg over het  ontwerp en de werking van het beregening systeem. Ook vertellen we de opbouw en de inhoud van de offerte. Zodat u precies begrijpt wat er gaat gebeuren.

5. Aanleg beregening systeem

Na uw akkoord komen wij het beregeningssysteem realiseren. Na het realiseren en testen van het systeem, geven wij uitleg over de werking en de instellingen. Voor vragen zijn we natuurlijk altijd beschikbaar. En tot slot  wensen we u veel plezier met het gebruik van uw mooie tuin, sportveld of golfbaan. En met de tijd die u met ons beregeningssysteem zult besparen.

Wij werken alleen met A-kwaliteit systemen. We zijn officieel dealer van Toro, Rainbird en Grundfos.

Naast de aanleg van het beregeningssysteem kunnen wij ook het onderhoud voor u verzorgen. Daarmee zorgen we ervoor dat uw systeem in topconditie is en blijft.

Als u nog vragen heeft, dan kunt u ons natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

En laat u adviseren door een van onze medewerkers.

BBG BV beregening automaat hockey BleiswijkBeregening automaat